Dagens träning

Solen sken över Helsingborg idag så det var lätt att påbörja dagen med en riktig lång promenad. In i Pålsjö skog för att sen fortsätta ner längs havet innan det bar upp emot Tågaborg igen.

Hem och fixa lite lunch innan det bar av mot Sats och dagens Spinning klass med disco Christian som jag kallar honom.

Det känns skönt att vara igång med träningen igen och att ryggen börjar ge med sig igen... Nu räcker det banne mig med att ha ont! Nu är det upp till bevis!!!

Jag älskar när det är så här tomt på gymmet...


Olympiska lyft!

Jag har alltid varit en tjej som älskat Step klasser på gymmen! Visst Spinning har också legat högt på listan...Jag har ibland kört bland de fria vikterna...men aldrig riktigt kännt mig hemma där....tills nu!!!

När min PT introducerade Olympiska lyft blev jag lite kär! Jag älskar den där känslan att känna mig lite "macho". Man får ta i på riktigt!! Det var nog därför jag gick igång totalt när jag såg denna artikel.....



Mello!

Hej, vill du komme till oss på lördag på taco och Melodifestivl? Kramis från oss:) .... Med denna text och bild får jag byta bort gladiatorerna och sätta in mig i melodifestivalen!


Bröd

Ska man äta annat än knäcke....så finns det ett fantastiskt ställe att shoppa på!


Upp till bevis!!!

Japp, nu är det upp till mig! Efter ett år med PT är det nu upp till mig att köra på och utmana mig själv i olympiska lyft tex. Jag är laddad även om jag kommer att sakna min PT otroligt mycket! Jag hatar avsked!!!


Dålig timing!

Ja riktigt dålig! Denna veckan skulle träningen bestå väldigt mycket utav att öva med fria vikter...marklyft, vändningar och kankselite luft! Allt för att jag skulle leverera bättre inför min sista PT timme innan min PT flyttar norr över....
men istället lyckades jag stuka foten i TIsdags...sen tydligen sabba ryggen under Onsdagen...så nu sitter jag här med Korsett runt ryggen.....
Kan det dessutom bli så att jag kommer att missa min sista PT timme??? NEEEEJ!!! suck...hoppas inte!
Jag vill ju SÅÅÅ gärna lära mig detta!
Ja ja, vila vila...snälla rygg läk ihop!!!
Ha en fin fin kväll!

RSS 2.0